Kerstpakketten


Kerstpakket
verpakt pakketmanden pakketmanden pakket

Een kerstpakket van [IN] basics is het ideale relatie geschenk voor de komende feestdagen! Onze handgemaakte [IN] original beuken kaasplank is een mooi kado om uw werknemers en/of klanten op een persoonlijke manier te bedanken voor het afgelopen jaar.

Wij hebben een aantal basis pakketten voor u samengesteld, maar uiteraard kunt u de invulling van de plank ook geheel zelf bepalen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen lokale of biologische producten op de plank te presenteren, maar u kunt de plank ook kado doen tijdens de Sinterklaastijd met heerijke zoete lekkernijen!

Pakket Basic € 24,50
[IN] original broodplank met een heerlijk kerstbroodje van Bakkerij Peter Bakker met een pakje roomboter  
Pakket stoer € 39,50
[IN] original kaasplank medium, assoriment Hertog Jan bier,
een stuk Reypenaer oude kaas, vijgenpasta en twee kaasmesjes
 
Pakket luxe € 49,50
[IN] original kaasplank large, een flesje port, twee soorten Reypenaer harde kaas, een stukje zachte kaas, vijgenpasta en
twee kaasmesjes
 

Uiteraard worden al onze pakketten met zorg verpakt in een mooi folie met lint.
U kunt hier ook uw eigen kerstwens aan toevoegen. Eventueel kunnen we de pakketten verpakken in een doos om deze te verzenden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Mocht u interesse hebben in een van onze pakketten maakt u dangeheel vrijblijvend een afspraak, wij komen graag bij u langs om met u het ideale kerstgeschenk samen te stellen dat aansluit op uw bedrijf!